The 7th Summer Festival of Love 2019

Van 29 juli tot 4 augustus 2019 vindt alweer de 7e editie van het Summer Festival of Love plaats. Dit jaar is ons thema Outrageous Love.

Honderden deelnemers lieten zich in voorgaande jaren inspireren ‘to play a larger game’, doordat ze in aanraking kwamen met hun eigen natuurlijke grootsheid – ‘the change that changes everything’. Ze leerden hun verlangen naar een leven dat werkelijk vervult te erkennen, te herkennen en dit ook praktisch in de wereld te brengen.

Elk jaar zeggen we na afloop: “It doesn’t get any better than this!” En elk jaar zijn we weer opnieuw verrast, verwonderd en dankbaar hoe we steeds verder de diepte in gaan met elkaar.
Lees meer ervaringen

Wil je weten of het Festival iets voor jou is?
Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan!

“It was, again, a warm ocean of love.
Léon

Veld van bewustwording

In het Summer Festival of Love creëren we gezamenlijk een krachtig veld van bewustwording. Daarin nodigen we elkaar uit om zowel onze levensvreugde voluit te vieren als om onze individuele en collectieve pijn te delen en beiden in een groter perspectief te plaatsen.

Daarvoor zullen we wel steeds weer het lef moeten hebben om te blijven kiezen voor liefde, ook als het leven pijn doet en ons uit onze comfortzone trekt.

“We live in a world of outrageous pain. The only answer to outrageous pain is outrageous love.”
Dr. Marc Gafni

Sinds 2012 co-creëer ik deze internationale 8-daagse zomerretraite samen met Dr. Marc Gafni en een fantastisch team van ervaren workshopleiders en medewerkers.

De voertaal is Engels.