van mannen

de ander onvoorwaardelijk kunnen ontvangen

“Warmte, betrokkenheid, de ander onvoorwaardelijk kunnen ontvangen en zien in wie die is, en daar altijd een laagje dieper naar kunnen kijken. Wat een heerlijke talenten heb je toch!” Emil Blomberg

Ze neemt me zoals ik ben

“Chahat is heel toegankelijk en ik voelde me al snel op mijn gemak. Ze neemt me zoals ik ben, ze is lief en tactvol maar ze geeft me ook de respons die ik nodig heb. Eerlijk, straight en met compassie. Ze is als een broeder onder de vrouwen en tegelijkertijd wel degelijk heel vrouwelijk. Best of both worlds!

Bij zaken die ik liever met een man bespreek omdat ik me er voor schaam om het aan een vrouw te vertellen, is Chahat de vrouw waar ik mijn verhaal wel durf te vertellen. Van haar krijg ik de vrouwelijke kijk op mijn verhaal zonder me te hoeven schamen. Met haar humor ontspant het in mij en brengt ze helderheid..”

Petrus Ruys

een betrokken durver

“Je bent een sprankelende vrouw, een betrokken durver en een doener, die niet op haar mondje gevallen is.”
Wouter Torfs

een helder baken in een woelige tijd

“Voor mij was Chahat een helder baken in een woelige tijd; de compassievolle rots in de branding. Wat ik het meest waardeer is dat ze mij niet liet gaan met wollige praatjes en daar overduidelijk in was. Als je overweegt om een volgende stap te zetten in je leven, dan is Chahat een spannende maar aan te raden optie. Bovenal omdat zij naast een diepe levenswijsheid, de vrouw vertegenwoordigd, beste mannen.

Vanuit haar no-nonsense vrouwelijke perspectief is ze helder, liefdevol, straight en zonder omwegen. Maak je borst maar nat en vooral veel plezier gewenst! Dat is gegarandeerd!!

Rob van der Loo

een wijd-open hart

“Onze wegen raken elkaar al sinds meer dan 16 jaar. Helderheid, rijpheid en een wijd-open hart.”
Arnout Horemans

nuchterheid, humor, wijsheid

Zo mooi om te zien hoe jij jouw pad loopt.  Bij jou is er altijd zoveel ruimte om te ontmoeten wat er dan ook is. Jij biedt een zeldzame combinatie van nuchterheid, humor, wijsheid en voor het allerhoogste willen gaan. Dat maakt je tot een superfijne gesprekspartner, coach en teacher – maar vooral tot een Mensch. “
Lutger Blijdesteijn

van vrouwen

betrokken en genadeloos eerlijk

“Chahat, je bent betrokken en genadeloos eerlijk. Dat is fantastisch en soms ook even slikken! No bullshit. Je vertelt gewoon zoals het is en dat kan ik hebben. (ook dat leer je me) Je geeft me een intercity-kaartje naar mijn ‘plaats’ die ik mag innemen. De wereld wordt er heerlijk simpel van. Wat ik ook enorm waardeer is dat je ook buiten de gesprekken beschikbaar bent voor EHBO op de momenten dat ik even een andere perspectief nodig heb. Daarmee kan ik mijn inzichten ‘live’ toepassen, dat heb ik een coach nog nooit zien doen. Uniek en heel leerzaam.”
Laura van Lee

je bent ontvankelijk voor wat anderen te geven hebben

Ik zie je vooral als vrouw, een mens die leeft en praat zoals je in de diepte bent. Je geeft wat je hebt/bent en je bent ontvankelijk voor wat anderen te geven hebben. Dat maakt jou in mijn ogen speciaal en inspirerend. Wat jij in me wakker maakt is dat het belangrijk is om mensen om me heen te hebben met wie ik een echte connectie heb.  Met wie en op wie ik kan bouwen. Voor mij is het niet vanzelfsprekend om contacten te “onderhouden”. Jij maakt dat ik daar wakkerder in ben geworden.

Jij laat mij zien dat ik als ‘Karen-Being’, vrouw ben op mijn unieke manier en dus niet minder of meer vrouw dan een ander.
Karen Peelen

van overleven naar leven

“Tijd voor een ode aan jou Chahat!
Je hebt mij in korte tijd begeleid van overleven naar leven. Daar ben ik je heel dankbaar voor.
Jij BENT Oude Wijsheid van Deze Tijd. En ook nuchter, liefdevol en duidelijk. Jij hebt een schatkist vol vaardigheden!
Je was er voor me als ik je nodig had.
Dank je.”
Nathasja