Gesprek met een man

Twee mannen helpen mij verhuizen en de bus wordt te vol. Het geduld en het plezier wat in die twee wakker wordt om toch alles mee te krijgen, gaat ver voorbij aan mijn spankracht. Het wordt een prachtige puzzel! De bus wordt meerdere keren leeggehaald en opnieuw geordend totdat het past. Ik voel me ongemakkelijk, maar hun oprechte plezier opent mijn hart en ik kan het ontvangen.

Later realiseer ik me, een beetje verdrietig, hoe deze prachtige eigenschap ook tot miscommunicatie leidt. Ik zie dat vaak om me heen.

 • Mannen doen enorm hun best, maar worden daar niet altijd om gewaardeerd.
 • Je herkent je daar misschien wel in: Je wil graag iets geven. Iets oplossen. Maar jouw gift, jouw cadeau wordt niet ontvangen.
 • Gevolg: jij blijft geven, maar je raakt steeds leger en je voelt je zelfs afgewezen. Misschien dat vrouwen je zelfs gaan bekritiseren, omdat ze je vinden pleasen. Of te veel vinden fixen. Auw.
 • Je raakt gefrustreerd en je voelt je niet begrepen. Trekt je terug. Sluit je hart. Laat dan maar. Blijkbaar zitten ze niet op jou te wachten.
 • Hoe voelt dat? Je wil zo graag geven, maar als je dat niet kan, verlies je jouw plezier, jouw levenskracht.

Wat te doen?

Dit is een voorbeeld van hoe mannen vol liefde iets willen geven, hoe dat op weerstand stuit en hoe ze daardoor vervolgens totaal kunnen leeglopen. En de mannelijkheid uit zich voelen stromen.

Hoe zou het zijn als jij deze gevende stroom zou kunnen bevrijden?

Jij bent thuis in deze stroom en je kunt hem ontspannen beheren. Jij geeft van jouw overvloed en je bent in staat om contact te houden, zodat jouw cadeaus ook ontvangen kunnen worden.

Opgegroeid tussen 3 broers en zussen, na meerdere relaties en samenwerkingen met mannen heb weet ik dat ik hier wat te bieden heb.

Ik houd van mannen. Ze gaan me aan het hart. En ik zie wat er mogelijk is als ze met een open hart kunnen leven en floreren. Tot wat voor kracht en speelsheid en grootsheid ze in staat zijn. Ik geniet van mannen en ik hou ervan om hierin naast mannen te staan. Naast jou te staan.

Juist als vrouw, omdat ik de spelletjes van mannen en vrouwen als geen ander ken. Ik zie de worsteling van mannen. Hun wil om te verbinden. Hun onvermogen. Hun hang naar vrijheid. Hun verlangen om van betekenis te zijn. Vol voor hun visie te gaan. En wat er gebeurt in de dynamiek tussen man en vrouw, waar beiden vaak een andere taal spreken en elkaar niet goed snappen.

Ik reik je mijn hart, mijn levenservaring en mijn vaardigheden aan en ik heet je welkom in mijn praktijk.

Ben jij zo’n man? Neem contact met me op
Ken je zo’n man?  Geef mijn gegevens met jouw aanbeveling aan hem.

Warme groet,
Chahat

“I wish I could show you when you are lonely or in darkness the astonishing light of your own being.”

Hafiz of Shiraz

Kloppend Hart: traject voor mannen

 • We komen samen voor een aantal gesprekken. We gaan de diepte in en we werken met jouw specifieke vragen en wensen.
  Jouw versie hoe je met een open hart wil leven, vanuit focus en ontspanning. In liefdevol contact met de mannen en vrouwen om je heen, beschikbaar voor jouw levenskracht en je unieke plek in de wereld. Een leven dat klopt, met een hart dat klopt.
 • Ik vraag, luister, daag je uit en spiegel je. Ik reik je een aantal super simpele oefeningen aan, die jij in je dagelijks leven ook kan toepassen.
 • We werken met thema’s als levenskracht, unieke potentie en evolutionaire groei. Met scherpte en humor, focus en diepgang.
 • Je hebt een female buddy die gecommitteerd is en dit proces met jou aangaat. Iemand wie je kan vertrouwen. Die er voor je is. Ook als het lastig is.  Dit traject ‘ain’t for the faint hearted’.

Praktisch

 • We ontmoeten elkaar vijf keer in drie maanden. (online is ook mogelijk)
 • Support-app: dit is misschien wel een van de grootste succesfactoren van ons traject. Met inzicht alleen kom je er namelijk niet; door ze ook buiten de sessies toe te passen in je eigen dagelijkse leven kun je pas verandering merken. Bovendien kost het tijd om nieuwe manieren aan te leren en je zal ook nog wel eens struikelen. Dan is het fijn dat je dat met mij kan delen: tussen de sessies door kan je me daarvan op de hoogte houden via onze app, kan ik met je mee vieren of je een hart onder de riem steken.
 • De investering voor dit traject is nu 850,- euro (ex BTW)

Mannen en vrouwen over mij