Individuele coaching voor mannen

Iedereen loopt wel ergens in vast – in werk, in zichzelf, in relaties met partner of kind(eren), of omdat die er nou juist niet zijn. Ervaar je dit vooral als lastig en pijnlijk? Of zelfs als een tekortschieten, alsof je het allemaal had moeten kunnen voorkomen? Wat mij betreft is dit de eerste grote vergissing.

Mannen doen enorm hun best, maar worden daar niet altijd om gewaardeerd.Je herkent je daar misschien wel in: Je wil graag iets geven. Iets oplossen. Maar jouw gift, jouw cadeau wordt niet ontvangen.

Gevolg: jij blijft geven, maar je raakt steeds leger en je voelt je zelfs afgewezen. Misschien dat vrouwen je zelfs gaan bekritiseren, omdat ze je vinden pleasen. Of te veel vinden fixen. Auw.

Je raakt gefrustreerd en je voelt je niet begrepen. Trekt je terug. Sluit je hart. Laat dan maar. Blijkbaar zitten ze niet op jou te wachten.

Hoe voelt dat? Je wil zo graag geven, maar als je dat niet kan, verlies je jouw plezier, jouw levenskracht.

Wat te doen?

lees meer >

Coaching voor stellen

‘En zij leefden nog lang en gelukkig’ is een mythe. Dat is het einde van het boek of de film, maar het leven begint dan pas. Patronen worden zichtbaar en herhalen zich. Er lijkt soms geen oplossing meer voorhanden. Herken je de drie stadia van liefde die we steeds weer doorlopen?

  1. Een cadeau van het leven: Je wordt verliefd! Alles gaat vanzelf.
  2. Er ontstaan scheurtjes. Loop je weg of ga je de uitdaging aan?
  3. Jullie relatie verdiept zich. Intimiteit en vervulling keren terug.

Mannen en vrouwen kunnen bij mij terecht voor gesprekken en coaching bij relatieproblemen zoals gestagneerde intimiteit en seksualiteit, omgaan met ontrouw, jaloezie, agressie, verschillen in visie op de opvoeding van de kinderen of het onvermogen om überhaupt nog wezenlijk met elkaar te communiceren.

lees meer >