Individuele coaching

Iedereen loopt wel ergens in vast – in werk, in zichzelf, in relaties met partner of kind(eren), of omdat die er nou juist niet zijn. Ervaar je dit vooral als lastig en pijnlijk? Of zelfs als een tekortschieten, alsof je het allemaal had moeten kunnen voorkomen? Wat mij betreft is dit onze eerste grote vergissing.

Crises horen overduidelijk bij de manier waarop wij groeien. Sta jezelf toe deze nieuwe creatieve ruimte te betreden!
Je kunt bij mij terecht voor een op zichzelf staand gesprek of  voor een samen te bepalen coaching-traject op het gebied van carrière, persoonlijk leiderschap, relatiewerk, intimiteit & seksualiteit of verdieping van je spirituele beoefening.  Online coaching is ook mogelijk!
lees meer >

Geliefden, partners en ouders

‘En zij leefden nog lang en gelukkig’ is een mythe. Dat is het einde van het boek of de film, maar het leven begint dan pas. Patronen worden zichtbaar en herhalen zich. Er lijkt soms geen oplossing meer voorhanden. Herken je de drie stadia van liefde die we steeds weer doorlopen?

  1. Een cadeau van het leven: Je wordt verliefd! Alles gaat vanzelf.
  2. Er ontstaan scheurtjes. Loop je weg of ga je de uitdaging aan?
  3. Jullie relatie verdiept zich. Intimiteit en vervulling keren terug.

Mannen en vrouwen kunnen bij mij terecht voor gesprekken en coaching bij relatieproblemen zoals gestagneerde intimiteit en seksualiteit, omgaan met ontrouw, jaloezie, agressie, verschillen in visie op de opvoeding van de kinderen of het onvermogen om überhaupt nog wezenlijk met elkaar te communiceren.

Ook tussen collega’s of zakenpartners die samen werken, speelt een specifieke dynamiek. Ook daarmee ben je welkom.
28 jaar meebouwen aan een altijd veranderende leef/werkgemeenschap, met steeds wisselende petten op, is mijn boeiendste leerschool geweest.
Kom maar, laten we eens alles op tafel leggen. Dat alleen al kan het begin zijn van een verfrissende verandering.

Contact? Of eerst kennismaken via Skype?