Individuele coaching

Iedereen loopt wel ergens in vast – in werk, in zichzelf, in relaties met partner of kind(eren), of omdat die er nou juist niet zijn. Ervaar je dit vooral als lastig en pijnlijk? Of zelfs als een tekortschieten, alsof je het allemaal had moeten kunnen voorkomen? Wat mij betreft is dit onze eerste grote vergissing.

Crises horen overduidelijk bij de manier waarop wij groeien. Sta jezelf toe deze nieuwe creatieve ruimte te betreden!
Je kunt bij mij terecht voor een op zichzelf staand gesprek of  voor een samen te bepalen coaching-traject op het gebied van carrière, persoonlijk leiderschap, relatiewerk, intimiteit & seksualiteit of verdieping van je spirituele beoefening. Ik werk in blokken van minimaal 5 sessies. Online coaching is ook mogelijk!
lees meer >

Workshops, lezingen en online

Love as a Practice (start 9 oktober)

Dit najaar start weer een serie van vier avonden in Amsterdam!

Over mijn lezingen ben ik me momenteel nog/weer aan het bezinnen. Wil je hierover geïnformeerd blijven, stuur dan even een mailtje naar chahat@chahat.nl met als onderwerp ‘Ik blijf graag op de hoogte’, dan zet ik je op mijn email lijst!

Mystery School Dharma Circle (start 11 oktober)

Een Inspirerende 9 maanden  internationale online groep!

Deze online dharma cirkel (engels) is een unieke manier om met een briljante geest en een stralend hart, nieuwe verbanden te ontdekken en te integreren met een prachtige groep mensen, op het gebied van Eros, Liefde en Intimiteit.
9 maanden lang ga je 2 x per maand online op stap met Dr. Marc Gafni, Claire Molinard en mijzelf en met een gemotiveerde groep be-oefenaars. Meer info in bovenstaande link!

Relatiewerk voor geliefden, partners en ouders

‘En zij leefden nog lang en gelukkig’ is een mythe. Dat is het einde van het boek of de film, maar het leven begint dan pas. Patronen worden zichtbaar en herhalen zich. Er lijkt soms geen oplossing meer voorhanden. Herken je de drie stadia van liefde die we steeds weer doorlopen?

  1. Een cadeau van het leven: Je wordt verliefd! Alles gaat vanzelf.
  2. Er ontstaan scheurtjes. Loop je weg of ga je de uitdaging aan?
  3. Jullie relatie verdiept zich. Intimiteit en vervulling keren terug.

Mannen en vrouwen kunnen bij mij terecht voor gesprekken en coaching bij relatieproblemen zoals gestagneerde intimiteit en seksualiteit, omgaan met ontrouw, jaloezie, agressie, verschillen in visie op de opvoeding van de kinderen of het onvermogen om überhaupt nog wezenlijk met elkaar te communiceren. Contact? Of eerst gratis kennismaken via Skype?

Retraites

The Summer Festival of Love 2019
Van 28 juli – 3 augustus 2019  vindt  de 7e editie van het Summer Festival of Love plaats.

Steeds meer mogen leven vanuit liefde, is dat niet ons diepste verlangen? Liefde kunnen geven en ontvangen, privé en in je werk, in kleine en grote dingen, vanuit volle vreugde en overgave. Maar ook het lef om te blijven kiezen voor liefde als het leven pijn doet, voorbij onze comfortzone.

Als je er echt even ‘helemaal uit wil’ in een context van innerlijke verdieping dan is een meerdaagse retraite een fantastische manier om ook jezelf weer fris te ontmoeten en nieuwe stappen te zetten! Lees meer

Iedereen is welkom, of je nu al jaren aan persoonlijke groei doet of net aan het ontdekken bent hoeveel meer dit prachtige leven te bieden heeft.