Ervaringen

“Warmte, betrokkenheid, de ander onvoorwaardelijk kunnen ontvangen en zien in wie die is, en daar altijd een laagje dieper naar kunnen kijken. Wat een heerlijke talenten heb je toch!” Emil

Tijd voor een ode aan jou Chahat!
Je hebt mij in korte tijd begeleid van overleven naar leven. Daar ben ik je heel dankbaar voor.
Jij BENT Oude Wijsheid van Deze Tijd. En ook nuchter, liefdevol en duidelijk. Jij hebt een schatkist vol vaardigheden!
Je was er altijd voor me als ik je nodig had.

Dank je. 
Nathasja 

“Chahat laat zien dat spiritualiteit gewoon een pad van alledag is.”
Miriam

“De jaren dat ik met jou, Chahat, heb samengewoond op Venwoude zijn zonder meer mijn beste geweest van alles wat ik tot dan toe naar me toe had gehaald. En nog steeds geniet ik van elk contact met je. Of dat nu individueel is of tijdens een Zomerfestival. Steeds weer uitdagend om gefocust te zijn op mijn ontwikkeling. En daarnaast is het ook gewoon fijn om met je te zijn.”
Govind

“Onze wegen raken elkaar al sinds meer dan 16 jaar. Helderheid, rijpheid en een wijd-open hart.”
Arnout

“Zo mooi om te zien hoe jij jouw pad loopt. Ik heb je gezien in je grootse, expansieve vreugde tijdens het Summer Festival met 200 mensen en ik was er ook bij toen je zo aanraakbaar en kwetsbaar was in een kleinere Cirkel. Je bent inspirerend door je vermogen je enorm te laten inspireren. 
Bij jou is er altijd zoveel ruimte om te ontmoeten wat er dan ook is. Jij biedt een zeldzame combinatie van nuchterheid, humor, wijsheid en voor het allerhoogste willen gaan. Dat maakt je tot een superfijne gesprekspartner, coach en teacher – maar vooral tot een Mensch. “
Lutger

“Chahat, je bent betrokken en genadeloos eerlijk. Dat is fantastisch en soms ook even slikken! No bullshit. Je vertelt gewoon zoals het is en dat kan ik hebben. (ook dat leer je me) Je geeft me een intercity-kaartje naar mijn ‘plaats’ die ik mag innemen. De wereld wordt er heerlijk simpel van.
Wat ik ook enorm waardeer is dat je ook buiten de gesprekken beschikbaar bent voor EHBO op de momenten dat ik even een andere perspectief nodig heb. Daarmee kan ik mijn inzichten ‘live’ toepassen, dat heb ik een coach nog nooit zien doen. Uniek en heel leerzaam.”
Laura

“In mijn zoektocht naar zingeving vond ik veel binnen de christelijke traditie. Ook daar werden nieuwe wegen ingeslagen. Maar na lange tijd liep ik daar vast. Ik stond stil. Toen ik voor het eerst Chahat meemaakte, in een retraite, was dat een openbaring. Mijn zoektocht werd een Weg: ik verbond me weer met iets dat Hoger was dan ik. Chahat reikte nieuwe kaders aan. Ik kon ervaren, zien en voelen hoe mijn denkgeest bleef ronddraaien in zijn beperkingen. Tegelijkertijd werd diezelfde denkgeest de poort naar de plek waar hij wordt overstegen. De omhelzing van het bestaan, van mijn bestaan, werd compleet.
Grappig genoeg ontleen ik nu weer veel uit de, voor mij zo vertrouwde, christelijke traditie. Ik ben onvoorstelbaar dankbaar.”
E.