“It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent. It is the one that is the most adaptable to change.”
Charles Darwin (1809 – 1882)

coaching voor mannen en voor relaties

Stress, onrust, frustratie in je werk, relatieproblemen, rouw, moeite met intimiteit, depressie, onzekerheid – al deze barsten en breuklijnen in ons leven heb ik leren zien als de wondere weg naar ons innerlijke goud.

Creatief en betrokken met mensen meekijken in hun verlangens en worstelingen is een van mijn meest geliefde bezigheden. Ik begeleid mannen en vrouwen al ruim 25 jaar op hun pad naar een vol, authentiek en liefdevol leven te midden van anderen.

Waarom coaching voor mannen?
Ik houd van mannen. Ze gaan me aan het hart. En ik zie wat er mogelijk is als ze met een open hart kunnen leven en floreren. Tot wat voor kracht en speelsheid en grootsheid ze in staat zijn. Ik geniet van mannen en ik hou ervan om hierin naast mannen te staan. Naast jou te staan.

De grootsheid in jezelf ontdekken en jouw unieke manier vinden hoe die in je leven zichtbaar mag worden – dat is altijd waar het mij om gaat.

“Chahat is voor mij synoniem aan kracht, goedheid en diepte. Vele jaren van gemeenschapsleven en geïntegreerde wijsheid komen naar buiten in de unieke, vreugdevolle oprechtheid, schoonheid en originaliteit die we ‘Chahat’ noemen. Met haar mogen werken is een voorrecht!”
Dr. Marc Gafni, visionair, schrijver en sociaal vernieuwer